Претставници сме на:

 

Getriebebau NORD GmbH & Co.KG, Германија, www.nord.com

 

ПРОИЗВОДИ:

- Редуктори
- Индустриски редуктори
- Мотор-Редуктори
- Електромотори
- Фрекфрентни регулатори
- Серво системи
- Варијатори
- Децентрализирани погонски решенија
- ИЕ2 Мотори

СЕРТИФИКАТИ:
- ISO 9001:2008, UL, CSA, GHOST-R, CCC and AТEX

 
РИМП ДОО, БиХ, www.rimptz.com.ba

 

ПРОИЗВОДИ:

- Пулвис спојки
- Геотермални топлински пумпи

СЕРТИФИКАТИ:
- ISO 9001:2000

Контакт

М.С.М ДОО Скопје

Бул. "Видое Смилевски Бато" 91/22

1000 Скопје, Македонија

моб.: +389 (70) 255 239

email: contact@msm-mk.com

Our Location

Address:
M.S.M. DOO Skopje
Address 1
Telephone:
123456789

Контакт Форма

Име:


E-Mail Адреса:


Текст:


Внесете го кодот во полето подолу: